Veliki povratak Nejmara!

Autor:

Sport

20.04.2019

11:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Menadžer PSŽ-a Tomas Tuhel najavio da bi Nejmar mogao da zaigra u nedelju, na meču na kojem će Parižani imati priliku da osvoje titulu prvaka Francuske

RepublikaFoto: Starsport
Nejmar se vraća na teren!

Nejmar je van terena od januara kada se povredio na utakmici Kupa Francuske protiv Strazbura. Ispostavilo se da je problem sa metatarzalnom kosti mnogo komplikovaniji nego što se očekivalo.

Brazilac je bio na terapijama, odlazio u domovinu, a nedavno se vratio zahtevnijim treninzima.

Tomas Tuhel, trener Pari sen Žermena, najavio je da je povratak Brazilca na teren veoma blizu.

- Odradio je veliki broj treninga, oseća se dobro, nema bolove. Svaki dan naporno radi, povratio je samopouzdanje, sve je slobodniji. Mogao bi da zaigra na meču protiv Monaka u nedelju- rekao je Tuhel.

Nejmar će odraditi još jedan trening pred duel u nedleju nakon kojeg će i zvanično biti doneta odluka o tome da li će zaigrati prvi put posle više od tri meseca.

- Sve je bolji u igri jedan na jedan, pravi se razlika na treningu njegovim povratkom, a šut mu je sve oštriji. Najvažnije je da on nema strah na terenu. Nadam se da je zadržao onu svoju strast koju je imao pre povrede. Uskoro ćemo ga videti u timu- dodao je Tuhel.

PSŽ će u nedelju protiv Monaka imati priliku da i zvanično osigura titulu prvaka Francuske posle tri propuštene prilike, a povratak Nejmara u tim samo bi upotpunio slavlje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading