"Zmajevi" srećni zbog gostovanja u Vranju

Autor:

Sport

19.04.2019

20:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener fudbalera Voždovca Dragan Aničić rekao je danas da je srećan što će njegova ekipa utakmicu protiv Dinama igrati u Vranju i što će "Zmajeve" dočekati pun stadion i prava fudbalska atmosfera.

RepublikaFoto: Starsport
Dragan Aničić

- U Vranju nas dočekuje borbena ekipa Dinama i nećemo imati nimalo lak posao. Ovo će biti jedno od težih gostovanja - rekao je Aničić, prenosi klub.

Fudbaleri Voždovca sutra gostuju ekipi Dinama u Vranju, u drugom kolu plej-auta Superlige Srbije.

- Srećan sam što ćemo igrati u Vranju i što će nas konačno dočekati pun stadion i prava fudbalska atmosfera. Šteta što Vranje od početka prvenstva nije igralo pred svojim navijačima, jer sigurno ne bi bilo u situaciji u kojoj se nalazi - rekao je Aničić.

- Daćemo sve od sebe da ne uđemo u njihov ritam igre, već da igramo onako kako smo mi zacrtali. Nadam se, takođe, da će pored fudbalskog ambijenta i svi ostali faktori oko utakmice biti na nivou - dodao je trener Voždovca.


Fudbaler Voždovca Strahinja Bošnjak je takođe izrazio zadovoljstvo odlukom da se utakmica igra u Vranju.

- Iskreno, svi u svlačionici smo srećni što igramo u Vranju. U našoj ligi fali pravih fudbalskih ambijenata, sa mnogo publike, a to nama igračima najviše prija i daje najveći motiv za igru. Ovoga puta imaćemo tu situaciju na gostujućem terenu, ali daćemo sve od sebe da pokažemo kvalitet i vratimo tri boda 'na krov - rekao je Bošnjak.

Utakmica između Dinama i Voždovca igra u subotu od 16 sati.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading