GAĆINOVIĆ: Čelsi je veliki klub, ali...

Autor:

Sport

19.04.2019

14:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaler Ajntrahta Mijat Gaćinović nije krio oduševljenje zbog prolaska Orlova u polufinale Lige Evrope, najavivši da će učiniti sve da izbaciti i Čelsi i plasira se u finale.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Mijat Gaćinović

Klub iz Frankfurta je napravio veliki preokret u četvrtfinalnom duelu sa Benfikom. Posle poraza od 4:2 u Lisabonu uspeo je da slavi 2:0 kod kuće i prođe među četiri najbolje ekipe takmičenja.

- Ključni razlozi za prolaz dalje i dobre igre je snaga ovog tima, imamo neverovatne navijače i odličan stručni tim. Pokazali smo da imamo snažan karakter, verovali smo da možemo da pobedimo Benfiku - izjavio je Gaćinović.

Mijat je bio jedan od najzaslužnijih za vodeći gol Ajntrahta, pošto je Filip Kostić zatresao mrežu upravo posle njegovog udarca i odbijene lopte od stative.

- Možda mi se nije posrećilo da postignem gol, ali za mene je najvažnije od svega da idemo dalje. Od ovog momenta pripremamo se za meč sa Volfsburgom. Nemamo vremena za slavlje jer nam je želja da postignemo nešto i u Bundesligi.

Ekipu Adija Hitera u polufinalu Lige Evrope očekuje okršaj sa Čelsijem.

- Šta da kažem? Veliki klub! Ipak, mi verujemo u sebe. Ako budemo igrali svoju igru, imamo velike šanse - zaključio je srpski reprezentativac.

Prvi duel dva tima igra se u Frankfurtu drugog maja, a revanš je nedelju dana kasnije u Londonu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading