FUDBAL JAČI OD ARAPSKIH MILIONA!

Autor:

Sport

19.04.2019

03:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Boj ne bije svijetlo oružje, već boj bije srce u junaka. Totenhem je surovo demonstrirao izreku u praksi i skromnim kapacitetima opalio šamar Mančester sitiju i izbacio ga u četvrtfinalu Lige šampiona iako je poražen sa 4:3 u gostima (prvi meč 1:0 za Sparse).

Son i Eriksen slave rušenje Sitija

Koliko je podvig tima iz Londona velik, govori podatak da ove sezone na pojačanja nisu dali ni dinar, dok je Siti potrošio oko 80 miliona evra.

Razlika je još veća ako se zna da je Pep Gvardiola u pokušaju da donese "ušati pehar" na Etihad spiskao čak 632 miliona evra u protekle tri sezone. Ništa manje nisu ulagali ni PSŽ (634 miliona), Juventus (617 miliona) i Real (232,5 miliona), a koji su takođe ostali kratkih rukava. Zato likuju svi koji ne vole savremeni komercijalni fudbal, a iskusni stručnjak Radomir Antić u razgovoru za Srpski telegraf podržava tezu iz Balaševićevih stihova "džaba vam novci, moji sinovci".

- Totenhem je poslednje dve godine gradio nov stadion, rizikovao je ne dajući novac na pojačanja, ali sve im se vratilo. Igraće polufinale Lige šampiona protiv Ajaksa. S druge strane, Gvardiola opet nije uradio ništa sa silnim milionima. Možda sad stvarno nije imao sreće, ali ovo mu se ne dešava prvi put. Pravi fudbal je ipak pobedio nad nerealnim ulaganjima u nekakve projekte bogatih šeika. Isto je prošao i Juventus protiv našeg Dušana Tadića, odnosno Real i PSŽ - poručuje Antić iz Španije.

Pep Gvardiola

On ističe da je dobro što će u polufinalu igrati četiri kluba koja mnogo daju na razvoj mladih igrača, ali prednost daje ipak onom koji ima najviše para.

- Videćemo da li grešim, ali Barselona je moj favorit za titulu iako Liverpul protiv Mesija i drugova nije bez šanse. Ajaks je pokazao da igrao odlično protiv velikana, a sad će morati na Totenhem, koji mu je sličan. Tu će odlučiti detalji - dodao je Antić.

Drejk prokleo "građane"

Kanadski reper Drejk nastavio je da baca prokletstvo na fudbalske klubove. Priča kaže da se svakom ko se slika s njim njim desi nešto loše, a Mančester siti je poslednji primer za to. Pred prvi meč s njim se slikao Serhio Aguero, pa promašio penal. Uoči revanša sa Totenhemom Drejk je pozirao pored Kevina de Brujnea i njegove supruge Mišel, a rezultat je viđen u sredu uveče.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading