LIVERPUL DOBIJA OZBILJNO POJAČANJE, ali tek dogodine!

Autor: sportske.net

Sport

28.08.2017

15:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbalski klub Liverpul dogovorio je prelazak Nabija Keite, koji je pravio čuda u dresu Lajpciga prethodne sezone. Ali je začkoljica u tome što mladi Gvinejac neće obući dres "redsa" do leta 2018. godine!

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Keita (desno) od sledeće sezone u Liverpulu

Sjajni fudbaler iz Gvineje je čitavo leto velika želja Jirgena Klopa, ali je Lajpcig rešen da ostavi dobar utisak u Ligi Šampiona i ostvari još jedan dobar rezultat u nemačkoj Bundesligi, pa ni po koju cenu nisu želeli da prodaju jednog od svojih najboljih igrača.

"Redsi" su navodno nudili i oko 80 miliona evra za njegove usluge, ali je Red Bulov klub odlučno odbio svaku ponudu za Keitu.

Uprava engleskog kluba će sada platiti pomenutu svotu na ime klauzule koja će se narednog leta aktivirati u Keitinom ugovoru, te će Liverpul ovog leta samo kaparisati vezistu Lajpciga.

Nabi Keita će danas odraditi lekarske preglede, a zvanično će član kluba sa "Enfild rouda" postati prvog jula naredne godine, kada počinje sledeći letnji prelazni rok.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading