Nastasić završio misiju u Šalkeu: Sledeća stanica - Premijer liga!

Autor:

Sport

18.04.2019

16:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski defanzivac Matija Nastasić želi da napusti Šalke na kraju sezone, a sledeća destinacija bi mogla da bude Premijer liga.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Matija Nastasić menja sredinu

Prošle sezone vicešampion, a ove na rubu ispadanja. Šalke nikako da uhvati kontinuitet, menjaju se treneri i direktori, a ogroman budžet ne garantuje ništa.

Nastasić je došao u Šalke u januaru 2015. godine na pozajmicu iz Mančester Sitija, da bi ga "kraljevsko plavi" otkupili posle 9.500.000 evra. Od tada je standardan u nemačkom timu za koji je odigrao 115 mečeva.

Kako pišu Nemci, Nastasić je razočaran ovom sezonom, borbom za opstanak, neizvesnošću oko izbora novog trener i želi promenu. Nada se da će za njega stići neka ponuda iz Premijer lige koja bi zadovoljila i Šalke. Srpski štoper ima ugovor do 2022. godine i jasno je da će se Šalke pitati oko transfera, ali je isto tako da nezadovoljan igrač nije nikome od koristi.

Na vest iz Nemačke su se nadovezali i neki engleski portali koji su objavili da bi Srbin mogao da bude idealna prilika za Arsenal i Lester koji će tražiti štopera narednog leta.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading