Još jedan pokušaj i ode Ronaldo

Autor:

Sport

18.04.2019

08:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kristijano Ronaldo se nije oglašavao posle poraza, bio je veoma razočaran i rekao majci da nije čarobnjak, Portugalcu je teško pala eliminacija iz Lige šampiona.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Kristijano Ronaldo

On je u dobrim odnosima sa Alegrijem, međutim smatra da je Juventus suviše taktizirao i čekao i da je na kraju ispao od slabijeg tima, što se na terenu nije videlo.

Ali, šta je budućnost Ronalda.

On će, kako pišu danas mediji, ostati u Juventusu još sezonu, iako ima ugovor na tri, želi da ode u Ameriku, očekuje da će se do tada rešiti slučaj "Majorga" i navodno silovanje iz 2009. Ronaldova ambicija se zna, fudbal i Holivud, pa će naredna sezona, ako je verovati Italijanima biti njegova poslednja u evropskom fudbalu.

Juventus inače još šokiran ispadanjem treba protiv Fiorentine da overi titulu, osmu u nizu, ali to se podrazumeva, jednostavno, možda ih je i ta lakoća pobeđivanja u prvenstvu koštala i košta svih ovih sezona.

- Oni treniraju u Seriji A, ritam u PL je mnogo bolji tvrdi Fabio Kapelo.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Kristijano Ronaldo

Sada su oči uprte u direktora Paratićija, prvo treba završiti sa Kinom produžetak ugovora, a onda naći rešenja u odbrani. Ono što se zna je da je De Liht nemoguća misija, blizu je Barselone, da Barzalji odlazi, da je potreban kvalitetan mlađi štoper, videlo se protiv Ajaksa koliko nedostaje Kjelini.

U veznom redu već je stigao Ramzi što verovatno znači prodaju Kedire, ostaju dileme, Daglas Košta je blizu odlaska, stiže Enriko Kjeza iz Fiorentine, a videćemo šta je Juve dogovorio sa Mendešom oko Žoao Feliksa. Jedna varijanta bi bila da ga kupe i ostave još sezonu u ekipi Benfike, druga da odmah stigne u klub, u tom slučaju bi Dibalino mesto u rosteru došlo u pitanje.

Mnogi veruju da će Juve prodati i Aleksa Sandra i potražiti novog beka, moguće Grimandija iz Benfike.

Sigurno da klub neće odustati od napada na Ligu šampiona, a biće ponovo favoriti u Seriji A, poznata je Anjelijeva želja da naređa 10 titula u nizu. Sada su blizu osme, a potrudiće se da zadrže dominaciju u godinama koje slede.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading