Anćeloti već otpisao Ajaks: Neće osvojiti Ligu šampiona!

Autor: Sportklub, Republika

Sport

17.04.2019

21:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener Napolija Karlo Ančeloti ne misli da će Ajaks uspeti da osvoji Ligu šampiona ove godine.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Karlo Anćeloti

Italijan je pohvalio to što se Ajaks pobedom nad Juventusom (3:2) plasirao u polufinale elitnog evropskog takmičenja, ali je izrazio sumnju da će do kraja nizati pobede.

- Ajaks igra veoma dobar fudbal, ali niko nije mogao da pretpostavi da će stići čak u polufinale - istakao je Ančeloti na konferenciji za medije, održanoj povodom četvrtfinalnog meča Lige Evrope protiv Arsenala, i dodao:

- Ne mislim da će osvojiti Ligu šampiona, ali možda i grešim. Igraju proaktivan fudbal, dobro brane i profitiraju iz duela. Trude se da igraju kombinacije i odlični su u tome - istakao je Ančeloti.

Upitan da li su jednom timu potrebni vrhunski igrači kako bi mogao da napravi veliki uspeh, 59-godišnjak je rekao:

- Potrebni su mu tehnika i trening. Svi smo veoma iznenađeni i impresionirani Ajaksom. Oni su oduvek stvarali sjajne igrače. Ipak, dugoročno planiranje u Italiji nije dozvoljeno jer navijači uvek traže samo rezultate - zaključio je Ančeloti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading