Oliver Kan ponovo u Bajernu!

Autor:

Sport

17.04.2019

20:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Legenda nemačkog fudbala Oliver Kan trebalo bi da dođe „na kaljenje“ na „Alijanc Arenu“ za manje od godinu dana.

RepublikaFoto: twitter.com/Oliver Kahn
Oliver Kan

- U planu je da stupi na funkciju 1. januara 2020. - istakao je predsednik Bavaraca Uli Henes.

Iako dogovor još nije finalizovan, u toku su konkretni pregovori. Kan bi u Minhenu trebalo da dođe na mesto predsednika Upravnog odbora Karl-Hajnca Rumenigea, koji bi svog naslednika trebalo da uvede u posao i pripremi za predstojeće izazove.

- Nismo ni u kakvoj žurbi jer je Rumenige produžio ugovor do kraja 2021. - kazao je Henes i objasnio zašto smatra da je Kan pravo rešenje za Bajern.

- Dopada mi se kako se Oliver razvio i koliko je napredovao posle igračke karijere. Postao je sjajan fudbalski komentator, završio je studije Poslovnog menadžmenta i osnovao je firmu. Imamo nekoga ko je kao golman igrao fudbal na najvišem nivou, a istovremeno poseduje veštine kada je ekonomska strana posla u pitanju.

Kan je branio boje Bajerna od 1994. do 2008. godine, a sa ekipom aktuelnog nemačkog šampiona osvojio je brojne titule. Vrhunac njegove karijere bio je trofej Lige šampiona 2001. godine.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading