Milošević sluša smernice psihologa

Autor:

Sport

17.04.2019

11:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nije tajna da su fudbaleri Partizana u ozbiljnom psihološkom padu posle prilično loše sezone, a novi trener crno-belih Savo Milošević već je poradio na planu kako da razmrda ekipu.

RepublikaFoto: Starsport
Savo Milošević

Nije tajna da se od njegovog dolaska u Humsku pre tri nedelje uveliko radi na mentalnoj stabilizaciji ekipe, neke smernice su već učinjene na ovom planu, ali će prema njegovim rečima tek od juna još više da se proadi na tome.

- O ozbiljnom radu na tom planu možemo da razmišljamo od juna, dotle planirali smo da napravimo test, psiholog da nam pruži smernice. Uprkos pobedi u poslednjoj utakmici i dalje imamo padove tokom igre u kojima možemo da budemo kažnjeni u jačim utakmicama. Pitanje psihologije! Samopouzdanje proizilazi iz psihološkog pritiska. Suviše je kratak period da bismo nešto sad menjali - poručio je Milošević pred duel crno-belih protiv Radničkog.

Milošević je od dolaska u Partizan zabeležio dva poraza na starti i dve pobede kod kuće, obe protiv Čukaričkog.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading