Alegri ne odustaje: Ostajem u Juventusu, ponovo ću probati da osvojim LŠ!

Autor: Tanjug, Republika

Sport

17.04.2019

08:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener fudbalera Juventusa Masimilijano Alegri izjavio je da, bez obzira na novi neuspeh u Ligi šampiona, ostaje i naredne sezone da pokuša da osvoji najvredniji pehar.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Ostaje u Juventusu... Masimilijano Alegri

Alegri će se ponovo naći na udaru kritika javnosti posle eliminacije od Ajaksa u četvrtfinalu Lige šampiona, posebno zbog poraza u Torinu 2:1.

- Sastao sam se sa predsenikom Anjelijem pre nekoliko dana i saopštio mu da ostajem u Juventusu. Zajedno ćemo da sednemo na kraju sezone i pričamo o budućnosti - rekao je Alegri na konferenciji za medije.


On je priznao da je Ajaks apsolutno zaslužio da izbaci Juventus iz daljeg takmičenja.

- Uvek govorim da je za osvajanje Lige šampiona potrebno da budeš u najboljoj formi i spremi u finišu sezone. Mi smo neko vreme u vanrednoj situaciji. Juventus ne može kao Ajaks da postigne ovoliko golova u gostima, morali smo da budemo pažljiviji - zaključio je on.

Alegri je na dobrom putu da petu godinu u nizu osvoji Skudeto u Italiji, ali mu i dalje nedostaje "ušati trofej" koji mu je dva puta izmicao u finalu, protiv Barselone (3:1) 2015. i dve godine kasnije protiv Real Madrida (4:1).

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading