Poketino veruje Ronaldinju: Kaže da osvajamo LŠ? Poznato je koliko on poznaje fudbal!

Autor:

Sport

16.04.2019

18:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Menadžer Totenhema Maurisio Poketino izjavio je pred revanš četvrtfinala Lige šampiona da njegovi igrači i on veruju u pozitivan ishod.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Maurisio Poketino

Pevci su u prvom meču na svom velelepnom stadionu savladali "Građane" sa 1:0, a jedini gol postigao je Son u završnici utakmice.

- Svi znamo koliki smo napor uložili da dobijemo prvu utakmicu. Bilo je jako važno da ne primimo gol na svom terenu, ali na Etihadu nas čeka još teži posao. Znamo za šta je Siti sposoban, međutim, veoma smo uzbuđeni zbog tog duela. Želimo da igramo svoju igru. Smatram da se nalazimo u dobroj poziciji pred revanš - rekao je Poketino.

Argentinac zna koliko je teško igrati protiv Gvardiole i njegovih ekipa.

- Pep je jedan od najboljih trenera na svetu. Koliko je titula osvojio? 24, 25 ili 26? To dovoljno govori. Uz to, vodi ekipu koja je među najjačima. Ipak, na terenu se igra 11 na 11, pa ćemo videti ko će pobediti. Za nas je ovo neverovatan izazov.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Junak Totenhema... Hjon-Min Son

U najavi revanša polufinala Lige šampiona, legendarni Ronaldinjo je izjavio kako veruje da Totenhem može da ide do samog kraja u najjačem evropskom klupskom fudbalskom takmičenju.

- Svi znamo ko je Ronaldinjo i koliko poznaje fudbal. Bili smo saigrači u Pari Sen Žermenu i sjajan je. Dobro je kad ti ljudi veruju. Za naše igrače je dobro da čuju takve stvari - zaključio je Poketino.

Revanš meč na programu je u sredu od 21 čas na Etihadu. U isto vreme Porto će dočekati Liverpul, Redsi imaju prednost od 2:0 iz prvog meča na Enfildu.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading