Milošević: Meč protiv Radničkog jedan od najbitnijih u sezoni!

Autor:

Sport

16.04.2019

15:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbalere Partizana u sredu očekuje prvi meč polufinala Kupa Srbije protiv Radničkog iz Niša. Trener crno-belih Savo Milošević rekao je da ne može Radničkom da prepusti ulogu favorita i da je protivnik u mnogim stvarima u prednosti.

RepublikaFoto: Starsport
Savo Milošević

- Ovo je jedna od najbitnijih utakmica za nas ove sezone. Ima specifičnu težinu s obzorom na situaciju u kojoj se nalazimo. Dobrim rezultatom u Kupu možemo mnogo toga da popravimo kada je u pitanju ova sezona. Zbog toga je utakmica sa Radničkim značajna - rekao je Milošević.

Milošević je naveo da stanje ekipe "ide na bolje" i da se ona "lagano podiže".

- Da li će to biti dovoljno protiv Radničkog, videćemo. Radnički je pokazao zavidan kvalitet, iskusna ekipa koja je u mnogim stvarima u prednosti. Ne možemo da im prepustimo ulogu favorita jer na to nemamo pravo, ni ja ni bilo ko u klubu. Nezavidna je situacija jer Radnički nema opterećenje uloge favorita. Neću kukati, verujem da imamo kvalitet - kazao je Milošević.

Na pitanje zašto je Radnički u prednosti Milošević je odgovorio: "Jeste li videli tabelu? Sezona je pokazala da je Radnički pokazao veću konstantnost i kontinuitet rezultata tokom cele godine. To ništa ne mora da znači, ali to moramo da vrednujemo. Ne tražim alibi, već realno sagledavam situaciju".

Savo se nada da navijači Partizana neće ponovo nasesti kao na prošloj utakmici kada su pristalice crno-belih vređali trenera Radničkog Nenada Lalatovića.

- Njegova taktika je dosta dobra i nadam se da naša publika neće nasesti dva puta na istu foru - rekao je trener Partizana.

Istakao je da ga ne zanima ništa nevezano za teren jer mu to oduzima energiju, a vreme želi da posveti svojoj ekipi.

Milošević je rekao da bi bio zadovoljan bilo kakvom pobedom i da je Partizan pokazao da ima mnogo veći kvalitet nego što rezultati to govore.

Naveo je da je situacija mnogo bolja kada je reč o igračkom kadru, iako problema uvek ima. Dodao je da treninira svih 27 fudbalera koje ima na raspolaganju i da sa te strane može da bude zadovoljan.

Utakmica će se igrati u sredu od 18.00 na stadionu u Humskoj.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading