MILIVOJEVIĆ: Problem je i dalje aktuelan, međutim...

Autor:

Sport

16.04.2019

08:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mesecima već, još od Svetskog prvenstva u Rusiji, traje saga o sukobu Luke Milivojevića sa selektorom Krstajićem i nekim od njegovih sada već bivših pomoćnika.

RepublikaFoto: Starsport
Luka Milivojević

Zbog toga, ni u Ligi nacija, ni sada na početku kvalifikacija za Evropsko prvenstvo, kapitena Kristal Palasa nema u našem nacionalnom timu i kako stoje stvari, tako će ostati do daljnjeg.

Nedavno je selektor boravio u Londonu, sa članovima rukovodstva FSS, Markom Pantelićem i Darkom Kovačevićem, ali pomaka nije bilo, razlike su i dalje nepremostive.

Bez njega u ekipi, Srbija je osvojila važan bod u Portugalu (1:1) na startu kvalifikacija za EP, a da li postoje šanse da se Milivojević naknadno priključi našem nacionalnom timu, odlični vezista je otkrio u intervjuu za današnji ''Žurnal''.


- Nisam rekao zbogom reprezentaciji! Mogu samo da kažem da mi je uvek bila najveća čast da igram za svoju zemlju. Trenutno smo u situaciji kakva jeste, ne bih da opet otvaram knjigu i remetim izjavama bilo šta. Istina je da se nikad ne bih ni oglasio da me nisu uzeli u usta za ono što nisam uradio. Nastao je problem, aktuelan je i dalje. Zna se šta sam tražio, nisam nikoga ucenjivao, ali zaista ne želim da produbljujem temu - istakao je Milivojević.
 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading