KRAJ SAPUNICE? PSŽ se dogovorio sa Monakom o pozajmici Mbapea

Autor:

Sport

28.08.2017

10:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbalski klub Pari Sen Žermen postigao je dogovor s Monakom o dovođenju napadača Kilijana Mbapea na pozajmicu

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Mbape menja klub

Kako se navodi, Pari Sen Žermen će dovesti Mbapea na pozajmicu, uz obavezu da ga sledećeg leta kupi za 180 miliona evra.

Ugovor još nije potpisan, a naveo je da nijedan drugi igrač neće biti u sklopu transfera 18-godišnjeg Mbapea.

Pari Sen Žermen je ovog leta kupio Nejmara iz Barselone za 222 miliona evra, a moći će da dovede Mbapea samo ako bude poslovao u skladu s pravilima finansijskog fer pleja, prema kome klubovi ne mogu da potroše više novca nego što su zaradili.

Za Mbapea su ovog leta zainteresovani brojni evropki klubovi, među kojima Real Madrid, Barselona, Mančester siti, Liverpul i Arsenal. On je na sebe privukao pažnju prošle sezone u kojoj je za Monako postigao 26 golova, zabeležio osam asistencija, osvojio titulu u francuskoj ligi i igrao polufinale Lige šampiona.

Španska Marka ranije je prenela da je Real Madrid ponudio Monaku 150 miliona evra i jos 30 miliona evra bonusa za 18-godišnjeg napadača, ali je Monako to negirao. 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading