Sjajni golgeter stiže u Bajern!

Autor:

Sport

15.04.2019

18:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Osim ukoliko čelnici Red Bul Lajpciga ne odluče drugačije, nemački reprezentativac i napadač ovog kluba Tim Verner od leta će pojačati Bajern iz Minhena

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Fudbaleri Bajerna

Fudbaler koji je nedavno igrao na prijateljskom meču protiv Srbije je dogovorio lične uslove sa nemačkim šampionom, a ostalo je još samo da Lajpcig prihvati ponudu koja je spremnjena iz Minhena.

U Lajpcigu nemaju previše izbora s obzirom na to da je Verner odbio da produži ugovor sa klubom, a pošto mu aktuelni ističe na leto 2020. sva je prilika da će već na kraju sezone pojačati Bajern.

On je ove sezone postigao 17 golova i asistirao šest puta u 31 utakmici za klub iz Lajpciga, a prema pisanju Bilda visina transfera će iznositi 40.000.000 evra.

Podsetimo, Bajern je već dogovorio transfer Benžamina Pavara, Lukasa Ernandeza i Žan Fiet-Arpa, pa će Verner biti četvrto pojačanje.

Ostaje da se vidi da li su time zatvorena vrata za Luku Jovića.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading