FIFA REAGOVALA: Stižu pare na "Marakanu"!

Autor:

Sport

15.04.2019

13:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uprkos sjajnim rezultatim Zvezde u Evropi i velikog priliva novca što od transfera, što iz UEFA zbog ostvarenog u Ligi šampiona, crveno-beli ipak imaju finansijske poteškoće. Naime, dva kluba iz Saudijske Arabije, Al Hilal i Al Itihad još nisu izmirili finansijske obaveze prema srpskom šampionu. Međutim, FIFA je reagovala ekspresno.

RepublikaFoto: Tanjug
Generalni direktor Zvezde

Iz Al Itihada su bili dužni da do sredine prvog meseca u godini isplate poslednju ratu od 1.500.000 evra za Aleksandra Pešića, koji je posle odlaska u korejski Seul postigao dva gola u pobedi od 2:1 nad Gangvonom. Posle intervencije FIFA, u klubu iz Saudijske Arabije su ekspresno reagovali i najavili izmirenje obaveza.

Istovremeno, i Al Hilal kasni sa isplatom za Miloša Degeneka. Reprezentativac Australije napustio je Marakanu posle samo šest meseci za 3.600.000 evropskih novčanica.

Preostali deo dugovanja je 2.000.000 evra, tako da bi Zvezda sa ukupnom cifrom od 3.500.000 evra, znatno popunila klupski budžet pred izlazak na evropsku scenu.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading