Primera: Valensija se isprsila pred "kraljevima" i otkinula bod!

Autor:

Sport

27.08.2017

22:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Reala su odigrali nerešeno protiv Valensije (2:2) u poslednjem meču drugog kola Primere, a za taj bod mogu da zahvale Marku Asensiju čiji je gol iz "slobodnjaka" pred kraj spasio "kraljevskom klubu" bod.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Asensio spasio Real protiv Valensije

U odsustvu Kristijana Ronalda i Serhija Ramosa bilo je jasno da će Real imati poteškoća protiv renovirane ekipe Valensije, a takva prognoze dobile su i puno utemeljenje u realnosti.

Da nije bilo Marka Asensija, "slepi miševi" bi odleteli nazad za Valensiju sa čitava tri boda. Međutim, mladi Španac je efektnim golom u 83. minutu iz slobodnog udarca spasio barem bod za svoju ekipu, anuliravši gol Žofrija Kondogbije za šokantno vođstvo Valensije u 77. minutu.

U prvom delu igre je Asensio takođe bio strelac, kada je Real stigao do vođstva u 10. minutu. Napadač Reala je iskoristio pogrešan pas Solera, prihvatio loptu na dvadesetak metara od gola, napravio dve finte i levom nogom pogodio suprotni ugao gola Valensije.

Pomenuti Soler je već u 18. minutu dobio priliku da se iskupi za svoj prethodni propust, što je i učinio kada je na petercu odlično pokupio loptu koju mu je po zemlji poslao Gaja. 

U nastavku susreta Real je imao izglednije prilike za gol, prvo su se ispromašivali Marselo i Modrić, a francuski špic Karim Benzema je mogao da u nadoknadi vremena donese i pobedu svom timu, ali se mora priznati da Valensija na ovom susretu nije zaslužila poraz, pa je na kraju bilo 2:2.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading