Navijači Ajaksa u šoku - Dušan Tadić: Odlazim!

Autor:

Sport

15.04.2019

08:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski reprezentativac Dušan Tadić je rastužio navijače Ajaksa pošto je najavio odlazak iz Amsterdama. Navijači Ajaksa će imati priliku da na samo još nekoliko utakmica gledaju majstorije Dušana Tadića, naredna stanica nije poznata, ali odlazak je izvestan.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Tadić završio misiju u Ajaksu

Srpski as je ponovo u idealnom timu holandske lige, njegov neverovatni bilans je 32 gola i 18 asistencija na 48 mečeva. 

- Meni je velika čast i veliko zadoovljstvo da igram za ovaj klub, ali fudbal je nepredvidiv. Zbog toga ne mogu da obećam da ću ostati u Ajaksu i naredne sezone. Ne znam, zaista ne znam, koliko god da mi je lepo ovde- rekao jeTadić.

Kopljanije čeka u utorak revanš četvrtfinala Lige šampiona sa Juventusom u Torinu. Prvi meč je završen 1:1, što znači da Ajaks mora u napad na prvaka Italije.

- Mi uvek pratimo filozofiju Ajaksa, što znači da igramo uvek isto, bilo kod kuće ili na strani i ko god da nam je rival. Uvek idemo na pobedu- rekao je Tadić.

Srpskog asa svi vide kao vođu sjajnog tima iz Amsterdama, a ni on ne beži od te uloge.

- Zbog mojih godina i iskustva logično je da budem vođa, ali mi imamo više lidera u timu, imamo sjajne pojedince i sjajnu ekipu. Ipak, normalno je da zbog svega budem ja taj koji će davati savete na mnogo mlađe saigrače- zaključio je Dušan Tadić.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading