Janković: Bio je penal! Donald: Samo su padali!

Autor: Tanjug

Sport

27.08.2017

20:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Partizana Marko Janković i Bojan Ostojić poručili su da loš teren nije omogućio pravi večiti derbi i da je rezultat bez golova najrealniji.

RepublikaFoto: partizan.rs/Miroslav Todorović
Janković je oboren u šesnaestercu Zvezde

 - Znali smo nas čeka težak meč na izuzetno lošem terenu, šteta je da ovakav derbi prođe bez golova i atraktivnih poteza. Nije loše 0:0, njima bi čak išlo u korist da je teren bio bolji - rekao je Janković posle utakmice.

On smara da je bio fauliran u kaznenom prostoru Zvezde u prvom poluvremenu kada je dobio žuti karton za simuliranje.

- Meč je bio dosadan, kao i većina derbija, iako smo hteli da gledamo evropski fudbal. Zvezda je stvorila više šansi, ali ne mogu da kažem da je bila bolja, više se igralo na sredini terena i zato je 0:0 najrealnije.

Defanzivac Bojan Ostojić zadovoljan je što njegov tim nije primio gol.

- Mogu da budem zadovoljan, najbitnije da nismo primili gol, s obzirom da smo pre tri dana imali gostovanje u Mađarskoj - naveo je on.

Ostojić se složio sa Jankovićem da je teren bio prepreka za bolju igru.

- Videli ste kako je Boaći katastrofalno promašio loptu iz dobre šanse. Bolje nismo mogli da odigramo, oba tima su dala maksimum - zaključio je Ostojić.

Donald: Samo su padali

Fudbaleri Crvene zvezde Mičel Donald i Ričmond Boaći istakli su da žale za propuštenim šansama i trijumfom nad Partizanom.

- Imam dvostruki osećaj, propustili smo dosta šansi, igrali smo na svom terenu i kada je tako uvek moraš da pobediš. Nismo izgubili, ne želim da budem negativan, iako smo definitivno bili bolji - rekao je Donald posle utakmice.

On je dodao da razliku u ovakvim utakmicama prave realizatorske sposobnosti.

- Dali smo sve od sebe - rekao je Donald i ponovo izrazio želju da ostane u Zvezdi.

Holandski vezista smatra da su fudbaleri Partizana prečesto tražili jedanaesterac.

- Tavamba nije gledao loptu, nego gde ja stojim. Za mene nije penal, previše su tražili kontakt u našem kaznenom peostoru, ne volim to. To nije naš stil, a njihovo je pravo šta traže šta hoće - poručio je Donald.

Njegov saigrač Ričmond Boaći ocenio je da su crveno-beli odigrali dobar meč.

Boaći se osvrnuo na svoj status u trenutku kada se spekuliše da bi mogao da pojača Kopenhagen u transferu vrednom četiri miliona evra.

- Zvezdin sam igrač sada. Ko ne bi voleo da igra pred ovakvim Zvezdinim navijačima i u ovakvoj zemlji - ostao je "zakopčan" golgeter Zvezde.

Napadač iz Gane prokomentarisao je šansu iz prvog poluvremena kada mu je lopta loše odskočila od busen.

- Da li ste gledali utakmicu i teren? Imao sam šansu, ali teren je učinio svoje. Osećam se loše zbog toga - zaključio je Boaći.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading