MILOJEVIĆ ODLAZI Zvezdin drim-tim ostaje!

Autor:

Sport

15.04.2019

03:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Posle rutinske pobede nad niškim Radničkim od 3:0, Crvena zvezda je odmakla na plus sedam, čime je došla na korak do odbrane titule u Superligi Srbije, koja će biti 29. u istoriji kluba. Međutim, daleko od toga da je posao ove sezone završen jer još predstoji nastup u polufinalu nacionalnog kupa i pripreme za evropske kvalifikacije. A tu crveno-beli ulaze znatno oslabljeni jer, kako Srpski telegraf saznaje, Zvezda će u novu sezonu ući sa novim trenerom.

RepublikaFoto: Starsport
Vladan Milojević

NEPRISTOJNA PONUDA

Vladan Milojević dobio je ponudu koja se ne odbija, i to iz Saudijske Arabije, a klub koji želi srpskog stručnjaka spreman je da plati i Zvezdi obeštećenje, koje neće biti malo s obzirom na to da talentovani stručnjak ima ugovor sa srpskim prvakom do 2020, koji mu garantuje 40.000 evra mesečno. Milojević je i zimus imao unosnu ponudu iz Emirata, tada je Al Ain želeo stratega Zvezde i bio spreman čak da mu ponudi platu od 3,2 miliona evra po sezoni i crveno-belima obeštećenje od čak dva miliona evra. Kako saznajemo, Saudijci su spremni da odu korak dalje i srpskom šampionu plate još veći iznos kako bi ga privoleli da pusti trenera koji je voljenom klubu doneo učešće u Ligi Evrope, kasnije i evropsko proleće, kao i Ligi šampiona u prethodne dve sezone.

RepublikaFoto: Starsport
FK Crvena zvezda

"DELIJE", ODAHNITE

Logično, svaki navijač se sada pita šta će biti sa prvim timom, hoće li ostati na okupu? Po svemu sudeći, hoće jer odlaskom prvog trenera ambicije našeg najtrofejnijeg kluba neće splasnuti. Naprotiv, zvezdaška javnost može da odahne jer će u novom pokušaju da se obezbedi grupna faza jednog od dva evropska klupska takmičenja u crveno-belom dresu i dalje gledati Marka Marina, El Fardu Bena, Vujadina Savića, Milana Pavkova...

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading