ZIDAN ISKRENO O RONALDU: Možemo da dovodimo igrače, ali...

Autor:

Sport

14.04.2019

20:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener Real Madrida Zinedin Zidan smatra da potencijalne novajlije u Kraljevskom klubu neće moći da zamene portugalskog napadača Kristijana Ronalda, koji je prošlog leta otišao u Juventus.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Zinedin Zidan

Madriđani su sa Portugalcem tri godine uzastopno bili prvaci Evrope, a u prvoj sezoni bez Ronalda nisu osvojili nijedan trofej.

- Problem je što Kristijano ne može da bude zamenjen. Otišao je, možemo da kupimo druge igrače. Ali igrači koji dođu neće raditi ono što je Kristijano radio, u to sam uveren - rekao je Zidan i nastavio:

- Takav je život, sa našim timom je postigao veliki uspeh, bili smo oduševljeni sa njim. Umoran sam da uvek pričam na tu temu.

Portugalac je u Madridu proveo 9 godina, a Madriđani su ga prodali za 105 miliona evra. U dresu Kraljevskog kluba odigrao je 438 utakmica i postigao je 450 golova. Najbolji je strelac u istoriji Reala.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading