Gol Milivojevića nije sputao Siti da uzme bodove

Autor:

Sport

14.04.2019

15:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Mančester sitija savladali su Kristal Palas na gostovanju sa 3:1 i tako ponovo stigli na čelo tabele Premijer lige. Luka Milivojević postigao je prelep pogodak, koji na kraju nije bio dovoljan za iznenađenje

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Luka Milivojević

Sezona iz snova za Luku Milivojevića u londosnom klubu. Srbin je ovoga puta pokazao da ne ume da pogađa samo sa bele tačke, ali su prekidi svakako njegova specijalnost. Međutim, "lepotica" nekašnjeg igrača Crvene zvezde bila je dovoljna da samo na kratko uzdrma šampiona.

Odličnu partiju pružio je Rahim Sterling, koji je nakon neverovatnog promašaja u uvodnim minutima meča, uspeo da se iskupi i to dva puta. Englez je pogađao u 15. i 63. minutu, a kada se činilo da je sve gotovo, usledila je strela Milivojevića.

Pogodio je Srbin sa nekih 20 metara iz slobodnog udarca u 81. minutu što je goste učinili nervoznima. Siti bije bitke za šampionsku titulu, a koliko im je to bitno videlo se u nastavku meča kada su kao osice kidisale na gol domaćih ne bi li olakšali sebi posao. Nagrada je stigla u sudijskoj nadoknadi kada je pogodio Gabrijel Žesus i postavio konačan rezultat.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading