SPREMA SE MILIONSKA PONUDA: Skauti belgijskog i nemačkog velikana gledali OVU dvojicu fudbalera Zvezde protiv Radničkog!

Autor:

Sport

14.04.2019

10:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Crvene zvezde skrenuli su pažnju na sebe sjajnim partijama ove sezone, kako u Evropi, tako i u domaćem prvenstvu. Međutim, dvojica igrača crveno-belih posebno su na meti stranih klubova.

RepublikaFoto: Starsport

Kako prenosi "Hotsport", dvojicu igrača crno-belih u utakmici protiv Radničkog iz Niša posmatrali su skauti evropskih klubova. Reč je o Ričmondu Boaćiju i El Farduu Benu. 

U loži stadiona "Rajko Mitić" sedeli su skauti belgijskog Klub Briža i nemačke Borusije Menhengladbah. Očekuje se da aktuelnom šampionu Srbije ovog leta stigne ozbiljna ponuda za dvojicu pomenutih napadača.

Poznato je da je Boaći privukao pažnju i ostalim evropskim klubovima, pre svega Fenerbahče, a postoji informacija da je Zvezda odredila cenu od 4 miliona evra.


Sa druge strane, kada je reč o Benu, reprezentativac Komorskih ostrva ima ugovor sa crveno-belima do juna 2020. godine.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading