Junajted spremio ASTRONOMSKU svotu novca za pojačanja - EVO ko je na meti!

Autor: b92, Republika

Sport

14.04.2019

09:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Menadžer Mančester junajteda Ole Gunar Solskjer imaće pune ruke posla u letnjem prelaznom roku.

RepublikaFoto: Tanjug/AP

Teško ostvarena pobeda nad Vest Hemom od 2:1 uz dva gola Pola Pogbe sa penala, još jednom je potvrdila da je "crvenim đavolima" neophodno renoviranje tima.

Ostrvski mediji prenose da je Solskjer dobio od uprave, na čelu sa direktorom Edom Vudvordom, transfer budžet u visini od 200 miliona funti kako bi rešio goruća pitanja.


Jedna od glavnih meta mogao bi biti vezista Totenhema Kristijan Eriksen koji ulazi u poslednju godinu ugovora sa "pevcima".

Eriksen je kao dečak navijao za Real Madrid i njegova želja je da zaigra za kraljevski klub, ali Junajted planira da ga privuče trostruko većom platom od one koju trenutno ima u Totenhemu.

RepublikaFoto: Tanjug/AP

Eriksen želi platu koja bi bila jednaka onoj koju ima prva zvezda Hari Kejn, a Junajted bi svakako koštao mnogo, bar 95 miliona funti, jer je poznato da je prvi čovek Totenhema Danijel Levi veoma tvrd u pregovorima.

Dancu nude 240.000 funti nedeljno da popuni mesto u sredini terena koje će verovatno ostati upražnjeno ukoliko odu Pol Pogba, Huan Mata ili Ander Herera.

To je samo jedna od bitnih pozicija, pošto se veruje da će Solskjer tražiti pre svega igrače po bočnim pozicijama, kao i na mestu štopera.

Takođe, kao jedna od meta pominje se i bek Kristal Palasa Aron Van Bisaka, koji bi koštao 40 miliona funti, a za kojeg je zainteresovan i Mančester siti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading