Vreme za penziju: Barzalji otvoren za opcije - Od menadžera do kolumniste

Autor:

Sport

13.04.2019

20:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Defanzivac Juventusa Andrea Barzalji saopštio je da mu je ovo poslednja sezona u profesionalnoj karijeri.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
FK Juventus

Iskusni 38-godišnji defanzivac ove sezone odigrao je samo osam utakmica za bjanko-nere u svim takmičenjima. Ranijih sezona je bio čovek bez kojeg se nije mogla zamisliti odbrana Stare dame, posebno kada je igrala sa trojicom u zadnjoj liniji. Trojka Barzalji-Kjelini-Bonući praktično je bila nezamenjiva dugo vremena, ali učestale povrede uticale su da postepeno gubi mesto u timu, što je ubrzalo odluku o povlačenju.

- Kada ste fudbaler dođe vreme da razmišljate o budućnosti. Otvoren sam za razne opcije, menadžer, trener, kolumnista, bilo šta u čemu bih mogao da budem dobar - rekao ije Barzalji.

U karijeri je igrao Rondinelu, Pistojeze, Pjaćencu, Askoli, Kjevo, Palermo i Volfsburg pre Juventusa, za koji je odigrao 204 utakmice i osvojio sedam Skudeta, po četiri kupa i superkupa Italije. Bio je i šampion Bundeslige sa Volfsburgom, a bio je član reprezentacije Italije koja je osvojila Svetsko prvenstvo 2006.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading