(VIDEO) Procenite sami: Bio ili ne bio penal, Zvezda ubedljivo vodi na "Marakani"!

Autor:

Sport

13.04.2019

17:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crvena zvezda od 23. minuta povela sa 1:0 protiv Radničkog iz Niša, golom Ričmonda Boaćija iz jedanaesterca, a u finišu prvog poluvremena Ben je uvećao prednost, takođe sa bele tačke. Ima li mesta sumnji pogledajte i sami procenite.

RepublikaFoto: Starsport
Fudbaleri Zvezde

Prvi gol je usledio posle pada Jovančića u kaznenom  prostoru Nišlija, posle kontakta sa jednim protivničkim igračem, a sudija Novak Simović je procenio da je bilo elemenata za najstrožu kaznu.

Međutim, u prethodnih nekoliko minuta dogodile su se još dve-tri sporne situacije. Najpe u Zvezdinom kaznenom prostoru, kada je lopta pogodila u ruku Jovičića posle jednog udarca gostujućih igrača, ali se sudija Simović tada nije oglasio.

Par minuta kasnije, i fudbaleri Zvezde vrše pritisak na sudiju jer nije pokazao na belu tačku, pošto je, po njihovoj proceni, lopta pogodila u ruku jednog igrača Radničkog posle šuta Boaćija. Usporeni snimak to nije pokazao...


Isti zahtev domaći fudbaleri su imali i u petom minutu, posle prodora Rodića, kada je golman Ristić uklizao. Zvezdin bek je pao, ali se Novak Simović nije oglasio.

Pred poslednji sudijski zvižduk u prvom poluvremenu, Marin je prošao pored tri igrača Radničkog, ali ga je tada oborio golman Borivoje je Ristića pa je arbitar ponovo pokazao na jedanaesterac.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading