Čudna Barsina strategija da dovede Vilijana

Autor:

Sport

13.04.2019

16:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kako piše britanski Telegraf, Barselona ponovo sprema napad na brazilskog fudbalera Vilijana! Katalonski klub je već imao prošlog leta nekoliko napada, a očigledno će i ovoga leta biti nešto slično.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Vilijan

Vilijan ima još godinu dana ugovora na Stamford Bridžu, a Barselona će zato ponuditi značajno manju ponudu nego što je to učinila prošle godine.

U celoj priči je važan i Kalum Hadson Odoi koga je želeo Bajern iz Minhena. Čelsi bi možda rastankom od Vilijana mogao da poveća vreme na terenu mladom Odojiju što bi moglo da dovede i do novog ugovora.

Dodatna komplikacija za Vilijana je da ima 30 godina, u avgustu će ima 31 godinu, a Čelsi ima politiku po kojoj bi Vilijanu ponudio samo jednogodišnji ugovor.

Brazilac ima još godinu dana ugovor, ali će tražiti duži ugovor ako će ostati. Ukoliko se Čelsijev ban bude odnosio na ovo leto, onda bi Plavci mogli da zažmure na godine Vilijana i daju mu novi ugovor, kao i na Davida Luiza i Pedra. Svakako postoji i opcija da Čelsi zadrži Vilijana do kraja ugovora i prihvati da će Brazilac sledeće godine otići za džabe.

Barsa je letos slala tri ponude za Vilijana, ali nije uspela da ga dovede. Prva je ponuda iznosila 55.000.000 evrea, druga 59.000.000 a treća 61.000.000. Čelsi nije prihvatio nijednu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading