"Ispaštao sam za sve greške koje sam pravio"!

Autor: Sportklub, Republika

Sport

13.04.2019

13:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaler Intera Rađa Naingolan smatra da se trener Lućano Spaleti na pravi način izborio u situaciji u kojoj se našao zbog Maura Ikardija.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Rađa Naingolan

Ikardi dugo nije igrao od kada mu je skinuta kapitenska traka. U međuvremenu se javno raspravljalo o njegovom odlasku sa San Sira.

- Spaleti stavlja fokus na grupu, a ne na pojedince. Trener mora da ima kredibilitet u očima svih igrača i Spaleti je pokušao da se izbori sa tom situacijom najbolje što je mogao. Čak i kada sam mu ja bio potreban i kada me je želeo u timu, plaćao sam ceh za greške koje sam pravio. To tako funkcioniše. Za sve. Svi u timu su važni, ali niko nije nezamenjiv - kazao je Rađa i dodao:

- Mauro je sjajan igrač, ali imamo i napadača kao što je Lautaro Martinez koji sjajno koristi šanse i predodređen je da uspe. Ako Ikardi ima probleme sa nekim, onda je na njemu da ih reši, a ne da ti problemi utiču na ostatak tima. Dosta više sa tom pričom. Ikardi sada trenira normlano kao svi ostali i ako nastavi ovako i počne da daje golove, onda će opet biti važan igrač za ceo tim. Rekao sam mu šta sam mislio - istakao je Naingolan.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading