Galijani iskreno: Da su postojala ova finansijska pravila borili bi se za opstanak

Autor:

Sport

12.04.2019

21:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Rosoneri" pravu bitku biju kako bi se vratili u društvo najboljih u Evropi, sedam kola pred kraj prvenstva zauzimaju četvrto mesto s tim da Atalanta ima isti broj bodova.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Adrijano Galijani

U narednom kolu dočekuju rimski Lacio koji takođe ima aspiraciju prema elitnom takmičenju, SMS i drugovi imaju samo tri boda manje od Gatuzovog tima, ali i utakmicu manje.

Adrijano Galijani je bio direktor tokom jednog od najslavnijih perioda italijanskog giganta, poziciju direktora i "desne ruke" Berluskonija je držao od 1986. do 2017. godine, period u kojoem su "Rosoneri" osvojili neverovatnih pet titula Lige šampiona.

- Da su postojala ovakva pravila finansijskog fer-pleja kada smo kupili Milan, mi ne bismo nikada osvojili Ligu šampiona već bi se borili da ne ispadnemo iz lige - izjavio je Galijani za Skaj Sport u Monci.

Milanski klub se i dalje nalazi pod prismotrom evropske kuće fudbala zbog prethodnih kineskih vlasnika koji su ostavili velike finansijske ožiljke na "San Siru".

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading