Džeko odlazi kod Srbina u Premijer ligu?

Autor:

Sport

12.04.2019

15:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Roma će na leto napraviti rekonstrukciju tima zbog razočaravajuće sezone u Seriji A i Ligi šampiona.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Edin Džeko

Jedan od igrača koji će napustiti klub biće i Edin Džeko (33), za kojeg interesovanje pokazuju klubovi sa Dalekog istoka i engleski Vest Hem.

Džeko je već navodno odlučio da karijeru želi da nastavi na Olimpijskom stadionu u Londonu, gde će ga dočekati čileanski trener Manuel Pelegrini. Džeko i Pelegrini su uspešno sarađivali u Mančester sitiju, a 2014. godine osvojili su Premijer ligu.

"Čekićari" su Edinu ponudili dvogodišnji ugovor uz dogovorenu platu od 4,5 miliona evra. Preostao je još dogovor s Romom.

Vest Hem nudi nešto manje od traženih 20 mililona evra, ali pretpostavlja se da će dogovor jako brzo biti postignut i Džeko bi, nakon četiri godine, ponovo mogao da se vrati u elitni rang engleskog fudbala.

U dresu Rome bosanski reprezentativac skupio je 170 nastupa i postigao 85 pogodaka. Aktuelni ugovor s rimskim klubom Džeka vezuje do juna 2020. godine.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading