Zvezda tuži Arape zbog Pešića i Degeneka!

Autor:

Sport

12.04.2019

11:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crvena zvezda ima problem sa isplatom igrača, generalni direktor crveno-belih Zvezdan Terzić na sastanku je predočio ovaj problem. Crveno-beli imaju poteškoće u finansijskom poslovanju pošto klubovi kojima je Zvezda prodala igrače kasne sa isplatama obeštećenja.

RepublikaFoto: Starsport
Generalni direktor Crvene zvezde

Zbog toga je Zvezda već uputila pismo Al Itihadu iz Saudijske Arabije, ne bi li isplatili ratu za transfer Aleksandra Pešića. Klub je ostao dužan Zvezdi 2 miliona evra i crveno-beli razmatraju i da se obrate FIFA u slučaju da Arapi u naredne dve do tri nedelje ne uplate novac na Zvezdin račun.

Pored njih, Zvezdi još jedan arapski klub duguje novac. U pitanju je Al Hilal iz Saudijske Arabije, koji takođe duguje dva miliona evra za obeštećenje od transfera Miloša Degeneka.

Njihov rok za uplatu novca bio je kraj marta i imaju manje kašnjenje u odnosu na Al Itihad, ali Zvezda je na taj novac uveliko računala u finansijskoj konstrukciji do leta, pa je kašnjenje uplate u visini od četiri miliona evra uslovilo poteškoće u poslovanju i izmiravanju tekućih obaveza na "Marakani".

U Ljutice Bogdana se nadaju da će arapski klubovi u najkraćem roku uplatiti svoja dugovanja u visini od četiri miliona evra, što bi u potpunosti ugasilo finansijski minus crveno-belih.

Neočekivana finansijska injekcija mogla bi da dođe i u slučaju transfera Luke Jovića u Real Madrid za 70 miliona evra.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading