Juve se namerio da dovede Zvezdinog bisera?

Autor: calciomercato.it

Sport

27.08.2017

16:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tražio je Juventus ovog leta Sergeja Milinković-Savića, ali je Lacio rešen da ne pušta svog univerzalca nigde ovog leta. Umesto njega, italijanski šampion se okreće jeftinijem rešenju i to u liku Uroša Račića iz Crvene zvezde.

RepublikaFoto: www.crvenazvezdafk.com
Uroš Račić bi mogao da obuče crno-beli dres?

Specijalizovani sajt "calciomercato.it" navodi i da je cena ovog 19-godišnjaka 6 miliona evra što za Juve naravno nije problem.

On ne bi mogao ovog leta da stigne u Torino, jer su Daglas Košta i Betankur zauzeli mesta stranaca, ali bi svakako Juve mogao da ga kupi preko nekog trećeg, recimo Sasuola koji je neka vrsta njihove filijale.

Juventus je bio zainteresovan za Blekija Milenkovića, ali je procenjeno da je bolje forsirati Ruganija, a kupili su i Kaldaru iz Atalante i ostavili ga na pozajmici. Pominjan je i Vlahović, kao jedan od igrača koga skauti prate i koji bi u budućnosti mogao sa Keanom da čini napadački tandem "Bjankonera".

Poslednji Srbin koji je nosio dres torinske "Stare dame" bio je Miloš Krasić od 2010. do 2012. godine.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading