Junačko srce srušiće "karioke"!

Autor:

Sport

12.04.2019

03:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Igrači futsal reprezentacije Srbije načinili su podvig epskih razmera kada su do nogu potuku petostrukog šampiona sveta Brazil sa 3:0 (1:0) u sredu uveče pred više od 5.000 Nišlija u Čairu. To je najbolja pozivnica beogradskoj publici da večeras (19.00, Arena sport 3) ispuni Štark arenu i nosi "orlove" do još jednog trijumfa u prijateljskom meču protiv prvoplasirane selekcije na FIFA rang-listi.

RepublikaFoto: fss.rs

Dvostruki strelac u prekjučerašnjoj blistavoj pobedi nad "kariokama" bio je golgeter praške Slavije Marko Pršić, koji je uz golmana Miodraga Aksentijevića (35) izrastao u apsolutnog junaka iz Čaira.

Pršić: Naježio sam se od atmosfere u Čairu, a biće spektakl i u Beogradu

- Naježio sam se kada sam dao prvi gol. Cela dvorana je proslavljala. Iskreno, niko nije očekivao trijumf, posebno ne sa 3:0! Rajčević je odigrao perfektno, kao pravi vođa, dok je Aksentijević na golu činio čuda. Dobro ga mi poznajemo i koliko može, ali nije primio gol od Brazila za 40 minuta. To već zvuči potpuno nestvarno. Održavao nas je kada smo pali u drugom poluvremenu. Cela ekipa je nagrađena zbog velike borbe koju smo prikazali - istakao je Pršić, od kojeg se i večeras očekuju golovi za trenutno 15. futsal reprezentaciju na planeti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading