Fulam potonuo, ali Mitrović je i dalje na ceni!

Autor:

Sport

11.04.2019

08:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uprkos očajnim rezultatima Fulama i ispadanja iz Premijer lige, srpski napadač, Aleksandar Mitrović se visoko kotira u Premijer ligi!

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Mitar je i dalje na ceni!

Prema istraživanju fudbalske opservatorije Međunarodnog centra za sportske studije (CIES) iz Nojšatela (Švajcarska), Mitrović je trenutno deseti najvredniji igrač Premijer lige.

Njegova vrednost na tržištu procenjena je na 43 miliona funti (50 miliona evra), što je zaista odlično i nema sumnje da će on ovog leta biti na meti najvećih klubova.

Mitrović je ove sezone u dresu kluba sa "Krejven kotidža" odigraoukupno 2.831 minut na 32 utakmice. Postigao je deset golova, što znači da je gol postizao u proseku na svakih 283 minuta.

Uz to zabeležio je i dve asistencije.

Kako stvari stoje, osim Gvangžu Evergrandea iz kine, koji mu nudi basnoslovnu platu od 300.000 funti nedeljno, u proteklom periodu pominjali su se i Totenhem, Vest Hem, Everton, Lester od klubova iz lige, a pominao se i Milan.

Kada je reč o najvrednijim igračima Premijer lige, na prvom mestu je napadač Totenhema Hari Kejn čija se vrednost procenjuje na 171 miliona funti.

Iza njega je napadač Mančester sitija Rahim Sterling koji se procenjuje na 161 milion, a treći golgeter Liverpula Mohamed Salah sa 160 miliona evra.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading