Jović ruši svoju Benfiku, rat Arsenala i Napolija!

Autor:

Sport

11.04.2019

03:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Strašan fudbal očekuje se večeras (21, RTS) u Lisabonu, gde će u prvom meču četvrtfinala Liga Evrope Benfika ugostiti Ajntraht. Sudar Portugalaca i Nemaca imaće posebnu težinu za Luku Jovića (21), oko kog se nakon sezone iz snova otimaju evropski divovi, jer je zvanično igrač "lisabonskih orlova" na pozajmici u Frankfurtu. Biće to idealna prilika da srpska gol-mašina pokaže da je Benfika pogrešila što ga je olako pustila nakon što nije iskoristio šansu koju je dobijao na kašičicu.

Luka Jović

Ipak, koliko je Jović u međuvremenu sazreo i koliko je čvrsto s obe noge na zemlji, najbolje potvrđuju njegove reči pred veliki evropski izazov.

- Bio sam veoma srećan kada sam čuo da igramo sa Benfikom. Ne zato što želim da se svetim, već zbog toga što se radujem povratku u Lisabon i igranju protiv bivših saigrača na Lužu. Imao sam 18 godina kada sam otišao u Benfiku i to je bilo prilično teško za mene. Međutim, nema potrebe da žalim, jer sam bio deo velikog kluba. To je za mene važno iskustvo, poručio je Jović, vlasnik sedam golova u LE, i dodao:

"Oni su tehnički veoma dobar tim. Biće jako teško, ali ako budemo igrali dobro, možemo da prođemo u polufinale Liga Evrope".

Spektakl se očekuje i u Londonu, gde se sastaju dva favorita za osvajanje trofeja. Arsenal dočekuje Napoli i nema dileme da će Unaj Emeri i Karlo Ančeloti na Emirate izvesti "tešku artiljeriju", jer preko LE žele da se domognu igranja u Ligi šampiona naredne sezone.

TABELICA, ČETVRTFINALE - LIGA EVROPE:

Slavija (P) - Čelsi 21.00

Benfika - Ajntraht 21.00

Viljareal - Valensija 21.00

Arsenal - Napoli 21.00

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading