Nokautirao sudiju pošto mu je isključio sina!

Autor:

Sport

10.04.2019

20:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sramne scene u Hrvatskoj! Na utakmici niželigaša između Borca Bobote i Vuteks Sloge iz Vukovara (1:0), jedan navijač je upao na teren i napao glavnog sudiju, pa je utakmica prekinuta.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Ilustracija: Foto

Delegat utakmice Zolika Feher u službenom zapisniku naveo je da je fizičkom napadu prethodio prekršaj koji je sudija dosudio u korist gostujuće ekipe nad igračem broj 13. 

Navodi se kako je isti igrač nakon što je ustao sa terena pljunuo prema sudiji i opsovao ga :"je*em ti mater", posle čega je dobio crveni karton. Nakon toga nepoznata muška osoba, inače otac isključenog igrača, preskočila je zaštitnu ogradu i udarila sudiju u glavu. 

Na teren su ubrzo stigli policajci koji su priveli agresivnog navijača i prijavili ga zbog remećenja javnog reda i mira.

- Mrlju na utakmicu baca ponašanje jednog gostujućeg navijača koji je posle dosuđenog crvenog kartona, koji je inače dodeljen njegovom sinu pred sam kraj utakmice, fizički napao sudiju koji je zbog napada odsvirao kraj u 88. minutu utakmice. Nepromišljen i kukavički potez koji je samo naštetio ekipi za koju "navija" dotični gospodin - stoji na klupskoj Facebook stranici domaćina.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading