Haskić PRETI Borjanu pred duel na Marakani!

Autor:

Sport

10.04.2019

10:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U prvom kolu plej-ofa Suprlige Radnički gostuje na ''Marakani'' i imaće priliku da se crveno-belima primakne na samo bod zaostatka

RepublikaFoto: Starsport
Pogodio je u Humskoj, može li i na Marakani? Nermin Haskić

Jedan od najvećih aduta ekipe Nenada Lalatovića je najbolji strelac Superlige Nermin Haskić, do sada je postigao 20 golova). Nedavno je presudio i Partizanu u Humskoj, a spreman je i za šampiona  Srbije i golmana crveno-belih Milana Borjana.

 - Dolazimo u Beograd sa namernom da trijumfujemo i trku za titulu učinimo još neizvesnijom. Ali, s druge strane, znamo da će Zvezda dati 100 odsto da osvoji tri boda i pobegne na plus 7, što bi uglavnom rešilo pitanje oko jednog trofeja - kazao je za Novosti Haskić.

Haskić nije igrao na "Marakani" u jedinom ligaškom porazu od 2:0, ali je ove sezone tresao mrežu "večitih" u svim mečevima u kojima je nastupao.


- Debitujem na "Marakani" i jedva čekam, jer sam zbog tih utakmica sa "večitima" i došao u Radnički. Biće i sjajna atmosfera, odličan teren, pravi evropski ambijent. I meč će nositi svoju težinu, jer obe ekipe idu na pobedu. Mi ćemo napasti koliko nam Zvezda bude dozvoljavala, iskoristićemo svaki period da ih ugrozimo i ako možemo pobedimo. Naravno, bilo bi sjajno da matiram Borjana i u Beogradu, ali nije to prioritet već rezultat. Meč u Nišu je pokazao da možemo protiv Zvezde.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading