SAVO GLUMAC VODI IGRAČE U POZORIŠTE!

Autor:

Sport

10.04.2019

03:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šok-terapija sa promenom trenera nije uspela, ali uprava Partizana ima novi plan kako da Savo Milošević (45) digne ekipu. Umesto da treninzima pritisne igrače koji su upisali pet poraza na poslednjih sedam utakmica, trener će ih povesti u pozorište ili bioskop, gde će jačati timski duh.

RepublikaFoto: Starsport
Fudbaleri Partizana

Na sastanku posle poraza od Vojvodine (3:2) predsednik Milorad Vučelić, direktor Miloš Vazura i sportski direktor u ostavci Ivica Iliev zaključili su da je tim u lošem psihološkom stanju, te da je potrebno podstaći zajedništvo. A nema kompetentnije osobe da svoje igrače povede u pozorište od Miloševića, koji se i sam oprobao na daskama koje život znače. Naime, novi trener "parnog valjka" glumio je pre godinu dana estetskog hirurga u predstavi Monike Romić "Otkačene", komadu u Akademiji 28.

- Da sam znao da mi gluma ide ovako dobro, možda bih čitav život posvetio tome. Zaista je bilo prelepo iskustvo - rekao je posle izleta u glumačke vode oduševljeni Milošević.

Ako se ipak odluče za bioskop, Partizan i tu ima eksperta. Naime, potpredsednik crno-belih Vladimir Vuletić je imao manju ulogu u šestoj epizodi serije "Senke nad Balkanom".

RepublikaFoto: Starsport

Srpski telegraf predlaže upravi "parnog valjka" kojim aktivnostima igrači mogu da podignu timski duh. Jedna je zajednički ručak u restoranu svog bivšeg igrača Dragana Ćirića, a dobro rešenje je i grupni čas matematike, što zbog računanja bodovnog zaostatka na tabeli, što zbog podizanja kredita da se nadomesti manjak na računima.

Vučelić: "Uprava napolje" je himna "Grobara"

Predsednik Partizana Milorad Vučelić poručio je u novembru navijačima da je navijanje više frakcija na stadionu kakofonija (grč. disharmonija, nesklad zvukova), a sada je otišao i korak dalje u otvorenom ratu sa "Grobarima".

- "Uprava napolje" postaje himna naših navijača. To je veoma loše i utiče na igrače i igru. Prekid u Novom Sadu najbolje to govori - istakao je Vučelić.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading