"Delije" poludele za Borjanovim rukavicama!

Autor:

Sport

09.04.2019

16:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Navijači Crvene Zvezde iz celog sveta potpuno su poludeli za rukavicama Milana Borjana, golmana Crvene Zvezde. Na Instagram proflu "nikolabudihuman" trenutno je u toku humanitarna aukcija na kojoj se prikuplja novac za lečenje Nikole Rabrenovića koji je pre godina dana ostao nepokretan.

Milan Borjan

Milan Borjan je odlučio da se pridruži akciji tako što je donirao svoje rukavice za koje je pristigao neverovatan broj ponuda iz celog sveta. Posle samo 24 sata rukavice su prodate za čak 650 evra.

Milan je zbog toga odlučio da još jedne svoje rukavice da na prodaju, kako bi se što više novca prikupilo za Nikolu koji uskoro treba da ide na operaciju u Moskvu.

Nikola je i sam sportista. Pre nesreće se bavio trijatlonom, a sada trenira košarku za invalide i vozi biciklu na ručni pogon. Sa svojim prijateljima iz Gorske službe za spasavanje planira 1. maja da krene biciklom na hodošaće na Svetu Goru. 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading