Karager grmi: Klope, odmaraj igrače u LŠ!

Autor: B92.net, Republika

Sport

09.04.2019

11:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Legendarni nekadašnji fudbaler Liverpula Džejmi Karager apelovao je na menadžera kluba sa Mersisajda Jirgena Klopa da se fokusira na osvajanje Premijer lige.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Legenda Redsa... Džejmi Karager

Uoči duela Liverpula i Porta u četvrtfinalu Lige šampiona, bivši defanzivac je istakao da bi nemački stručnjak trebalo da odmori ključne igrače.

Liverpul je lider na tabeli Premijer lige, sa svega dva boda više od Mančester sitija, a ukoliko ”crveni” eliminišu portugalskog predstavnika u polufinalu bi mogli da se sastanu sa Mančester junajtedom.

- Klop bi trebalo da se fokusira na Premijer ligu, čak iako to znači da Junajted dobije prednost u Evropi. Mislim da oba menadžera, i Klop i Pep Gvardiola, moraju da donesu tešku odluku. Mislim da će Pep ići svom snagom na što bolji rezultat u Ligi šampiona - naveo je Karager.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Hoće li poslušati Džejmija?

On je istakao da je pitanje svih pitanja, šta bi Klop uradio ukoliko dođe u situaciju da igra polufinale Lige šampiona i istovremeno ima utakmicu u Premijer ligi koja može da odluči šampiona.

- Klop zna koliko Liverpul i njegovi navijači žele titulu u domaćem prvenstvu - izjavio je Karager.

Kako je rekao, ako Liverpul bude imao čelnu poziciju u ligi, ne bi imao nikakav problem sa time da Klop odmori glavne igrače u eventualnom polufinalnom duelu Lige šampiona sa Junajtedom.

- Premijer liga je iznad svega, bar što se tiče Liverpula - naveo je Karager.

Prvi meč četvrtfinala između Liverpula i Porta se igra od 21.00.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading