(VIDEO) Jovetić zatresao mrežu, pa zaplakao: Crnogorac posvetio gol preminulom ocu!

Autor:

Sport

08.04.2019

14:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crnogorski reprezentativac, Stevan Jovetić je sprečio poraz Monaka na gostovanju Gengamu, pogotkom u 93. minutu 1:1, a potom je vrlo emotivno proslavio gol koji se posvetio nedavno preminulom ocu.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Stevan Jovetić

Najbolje se Jovetić snašao u kaznenom prostoru prilikom jedne gužve, a čim je zatresao mrežu preplavile su ga emocije. Gol je proslavio tako što je podigao dres ispod kojeg se nalazila majica sa likom njegovog nedavno preminulog oca.

Tokom emotivnog trka ka kameri, Jovetić je u jednom momentu majicom obrisao suze, nakon čega je kleknuo pred kameru i uzdahnuo. 

 

 

Potom je emocije podelio i sa svojim navijačima.

- Lepi moj, bezbroj puta sam ti rekao volim te i hvala, a naš zagrljaj je govorio više od reči. Zagrljaj koji neodostaje svakog dana sve više i nedostajaće zauvek. Hvala ti na bezuslovnoj ljubavi, podršci, na tome što si me izveo na pravi put, bio uz mene i u dobru i zlu, naučio me pravim vrednostima i od mene napravio coveka. Volim te - bila je poruka koju je Stevan poslao svom ocu.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading