Subotičani KIVNI na sudiju: KRAĐA, SRAMOTA!

Autor:

Sport

08.04.2019

10:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Spartak je pobedio i Rad sa 1:0 golom Kerkeza, ali je u Novom Sadu Vojvodina slavila protiv Partizana (3:2) i srušila snove "golubova" o plej-ofu

RepublikaFoto: Starsport
Milan Knežević

Ipak, u centru pažnje bio je sudija Milan Ilić, a Željko Knežević, potpredsednik kluba iz Subotice siktao je od besa posle utakmice. 

- Sramota! Neviđena krađa! Spartak je igrao protiv 13 protivnika. Ako objektivna i pozorišna subotička publika više od pola utakmice negoduje i pogrdno naziva sudije, onda je više nego jasno kakav je zadatak sudija bio. Ne bih da razmišljam za koga su svirali, za to postoje relevantni organi FSS - rekao je Knežević za Sportsi žurnal.

Prvi čovek Spartaka smatra da Iliću nije mesto na fudbalskom terenu. 

- Gospodin Ilić je još jednom sudeći Spartaku pokazao da, ili ne voli naš klub, ili ne zna da sudi. Odluke je donosi tendeciozno, protiv svih pravila igre. Nije mu više mesto sa ovakvim suđenjem u elitnom takmičenju. Želimo da ljudi u crnom, poput gospodina Ilića, više ne budu u centru fudbalske priredbe.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading