Praznik fudbala u Srbiji: Danas se igra derbi!

Autor:

Sport

27.08.2017

08:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kao šlag na tortu, uspešnoj nedelji za srpski fudbal dolazi "večiti derbi".

RepublikaFoto: Starsport
Očekuje se puna "Marakana"

Igrači dva tima odmeriće snage po 155 put, ali večeras  su veća očekivanja od celokupne sportske javnosti, baš zbog plasmana u grupnu fazu drugog najelitnijeg  takmičenja na kontinentu, pa svi očekuju da vide derbi vredan Evrope.

Domaćin je Crvena zvezda, trenutno je lider prvenstva, dok Partizan stiže u ulozi državnog prvaka i bez poraza su na poslednjih pet međusobnih duela sa "večitim rivalom".

Vreme je da se igrači ugledaju na trenere Đukića i Milojevića, koji sa puno poštovanja i reči hvale govore jedan o drugom, pa da na terenu jedni drugima čestitaju veliki uspeh, pa da potom gledaocima pruže maksimalno zadovoljstva u vidu dobrog, zanimljivog, tvrdog ali čistog fudbala.

Podsećanja radi, teren na stadionu "Rajko Mitić" nije najbolji, zbog čega je ekipa Krasnodara tražila suspenziju terena, pa će možda teren odmagati igračima da pokažu najbolje poteze koje čuvaju za ovakve utakmice.

Meč počinje od 19 časova. 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading