IVER NE PADA DALEKO OD KLADE - I RONALDOV SIN TERORIŠE RIVALE

Autor:

Sport

08.04.2019

03:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Čitav fudbalski svet zna ko je Kristijano Ronaldo (34), jedan od najboljih fudbalera današnjice. Naravno, postoji večita dilema ko je bolji, Ronaldo ili Lionel Mesi (31), ali to neće biti i tema ove priče. Fudbalski sladokusci trebalo bi da se pripreme za dolazak novog Ronalda, omalenog Kristijana juniora, sina popularnog Portugalca

RepublikaFoto: Tanjug/AP

Kristijano junior ima osam godina i trenutno nastupa za mladi tim Juventusa, dečaci uzrasta do devet godina. Omaleni hitronogi sin popularnog CR7, koji već sada po stilu igre podseća na tatu, postigao je preko 50 golova za juniorski tim, a na debiju za "staru damu" tresao je mrežu četiri puta.

4 gola na debiju za Juventus postigao Ronaldo junior

Svi sa velikim nestrpljenjem očekujemo razvoj mlade supernade Juventusa, dok je njegov tata ubeđen da će junior biti bolji od njega.

RepublikaFoto: Tanjug/AP

Ronaldo senior: Podržaću ga u svemu što bude želeo da postane, to će biti njegova odluka

- Kristijano junior ne voli da gubi, biće isti kao ja, u to sam 100 posto siguran - rekao je sjajni Portugalac, osvajač pet trofeja Lige šampiona.

RepublikaFoto: Tanjug/AP

Postoje roditelji koji frustracije i neostvarene želje pokušavaju da projektuju kroz svoju decu, što na kraju donese kontraefekat i nezadovoljstvo deteta. Ronaldo kaže da će sinu uvek pružiti pomoć i potreban savet, ali da će junior biti taj koji će donositi životne odluke i kreirati svoju budućnost.

Ronaldo i Mesi birali kada će praviti decu

Neverovatna koincidencija u svetu fudbala. Razlika u godinama Kristijana Ronalda i Lionela Mesija identična je kao i među njihovim sinovima, Kristijana Ronalda juniora i Tijaga Mesija. Naime, ako uzmete digitron i izračunate razlike u rođendanima navedene četvorke, doći ćete do broja 869 i zaključka da je razlika između dana rođenja velikana CR7 i Mesija identična kao i njihovih sinova.

- Naravno da bih voleo da Kristijano junior bude fudbaler jer ima taj kvalitet i predispozicije. Međutim, on će biti taj koji će na kraju doneti odluku da li će se baviti fudbalom. Ja neću vršiti nikakav pritisak na njega, već ću ga podržati šta god da odluči - izjavio je napadač Juventusa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading