Kako je Dijego Kosta postao najomraženiji lik zbog jedne rečenice, a onda je zaplakao!

Autor:

Sport

07.04.2019

16:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Atletika poraženi su na gostovanju od Barselone 2:0, a jedan od najvećih krivaca za neuspeh bio je španski napadač Dijego Kosta, koji je već u 28. minutu utakmice dobio crveni karton. Ponašanje Koste je zgrozilo čitavu fudbalsku javnost i čeka ga drakonska kazna za malo je reći, nesportski gest.

RepublikaFoto: Tanjug
Dijego Kosta na udaru kritika

Atletiko je do tog 28. minuta bio ravnopravan rival Barsi na terenu, a onda je Košta napravio veliku glupost. Nakon jednog duela sa Arturom, završio je na zemlji. Očekivao je da će sudija svirati faul u njegovu korst, a kako se to nije dogodilo potpuno je poludeo.

Počeo je najstrašnije da vređa sudiju Manzana, koji je bio primoran da mu pokaže crveni karton.

- Se*em ti se na je*enu majku! Kurvin sine-  navodno je rekao sudiji napadač Atletika.

Iz tabora Atletiko Madrida tvrde da to nije istina, ali se unapred ograđuju od poteza napadača.

- Svaki put kad dođemo ovde igramo s igračem manje. Pitao sam sudiju šta se desilo sa Kostom - i ako ga je uvredio na taj način, zaslužio je crveni karton. Opet, znam da je mnogo igrača reklo slične stvari kao Kosta i nisu bili isključeni. Morate u obzir da uzmete ida su emocije kod igrača i te kako snažne u ovakvim utakmicama- rekao je Dijego Simeone u odbranu svog igrača.

Pojedini španski mediji prenose i da je Dijego Kosta teško podneo ovo isključenje, verovali ili ne prvo direktno još od dana u Valjadolidu, i da je plakao u svlačionici "Nou Kampa".

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading