Ole doneo VAŽNU odluku!

Autor:

Sport

07.04.2019

09:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Menadžer Mančester junajteda Ole Gunar Solskjer u subotu uveče bio je na tribinama "Kamp Nou" stadiona u špijunskoj misiji.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Ole Gunas Solskjer

Norvežanin je u društvu pomoćnika Majka Filana posmatrao uživo susret Barselone i Atletika uoči susreta sa Kataloncima u četvrtfinalu Lige šampiona.

Prvak Španije u sredu 10. aprila gostuje na Old Trafordu i Solskjer, čiji tim ovog vikenda nema utakmicu, očigledno se pun utisaka vratio u Englesku.

Barselona je, svakako, favorit u dvomeču sa "crvenim đavolima", ali ne treba zaboraviti da su Solskjer i njegovi izabranici u osmini finala iznenadili favorizovani Pari Sen Žermen.

Sa pomoćnikom Filanom špijunirao Barselonu

Ostrvski mediji inače prenose da je Solskjer doneo bitnu odluku koja se tiče dvojice možda i najbitinijih igrača, Pola Pogbe i Davida de Hee.

On je obavio razgovore u četiri oka sa Pogbom i De Heom i poručio im da zaborave na transfer narednog leta. Pogba je bio zainteresovan za odlazak u Real, dok je Pari Sen Žermen "kružio" oko španskog golmana.

De Hea, kojem ugovor ističe 2020. ostaće na "Old Trafordu" još godinu dana i po cenu toga da naredne godine klub napusti bez obeštećenja.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading