Evropski velikan ŽELI Milivojevića!

Autor:

Sport

07.04.2019

09:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Luka Milivojević igra neverovatno ove sezone u dresu Kristal Palasa.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Milivojević u duelu sa Sonom iz Totenhema

Kapiten londonskog kluba postigao je čak 11 golova u Premijer ligi, a juče je upravo njegovim pogotkom Hodžsonov tim slavio protiv Njukasla u gostima i tako skoro sigurno osigurao opstanak u najjačem engleskom fudbalskom klupskom takmičenju.

Milivojevićeve dobre partije nisu promakle ni čelnicima italijanskog velikana, Milana. Rosoneri su ozbiljno zainteresovani za srpskog vezistu.

Skauti Milana već dugo prate Milivojevića, pa bi Luka već ovog leta mogao da promeni sredinu. Njemu ugovor sa Palasom ističe naredne godine,  a menadžer Roj Hodžson uputio je apel upravi da što pre sedne za sto sa srpskim fudbalerom. Trenutna vrednost Luke Milivojevića na evropskom tržištu je 20.000.000 evra.

Kristal Palas doveo je Milivojevića u zimu 2017. iz Olimpijakosa za 15.000.000 evra, a Srbin je posle samo godinu dana uspeo radom i autoritetom da se nametne kao novi kapiten. Ukoliko bi na leto prešao u Milan, postao bi prvi Srbin u tom klubu.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading