Holanđani hvataju poslednji voz za SP: Advokat vratio Van Persija u reprezentaciju

Autor:

Sport

26.08.2017

22:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Selektor fudbalske reprezentacije Holandije Dik Advokat saopštio je spisak igrača za mečeve protiv Francuske i Bugarske u kvalifikacijama za SP. Na spisku se posle dve godine nalazi i fudbaler Fenerbahčea Robin van Persi.

RepublikaFoto: twitter.com/Stefandevrij
Van Persi posle dve godine ponovo u dresu Holandije

Van Persi je poslednju utakmicu za reprezentaciju Holandije, od ukupno 101, odigrao u oktobru 2015. godine. On je sa 50 golova najbolji strelac te zemlje.

Holandija je posle šest utakmica treća na tabeli Grupe A kvalifikacija za SP, sa tri boda manje od Švedske, koja je lider, a sa istim brojem kao i Francuska, uz lošiju gol razliku.

Holandija će 31. avgusta gostovati Francuskoj u Sen Deniju, a 3. septembra dočekaće Bugarsku u Amsterdamu.

Na spisku su:

Golmani: Jasper Kilesen (Barselona), Marten Stekelenburg (Everton), Jeroen Zoet (PSV);

Odbrana: Natan Ajk (Burnmot), Deli Blind (Mančester junajted), Vesli Hodt (Sautempton), Matijs de Ligt (Ajaks), Karim Rekik (Herta), Keni Tete (Lion), Joel Veltman (Ajaks), Stefan de Vrij (Lacio);

Sredina terena: Doni van de Bek (Ajaks), Marko van Ginkel (PSV), Toni Vilena (Fejenord), Dejvi Proper (Brajton), Vesli Snajjder (Nica), Kevin Strotman (Roma), Georginio Vajnaldum (Liverpul);

Napad: Memfis Depaj (Lion), Bas Dost (Sporting), Vinsent Jansen (Totenhem), Robin van Persi (Fenerbahče), Kvinsi Promes (Spartak), Arjen Roben (Bajern).

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading