Srbin bacio u trans španskog komentatora

Autor:

Sport

06.04.2019

09:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši napadač Partizana Uroš Đurđević igra odličnu sezonu u dresu španskog drugoligaša Sportinga iz Hihona, koji se bori za povratak u eliitu.

RepublikaFoto: instagram.com/djuka32
Uroš Đurđević

Sinoć je u 33. kolu španske Segunde ekipa Sportinga kao gost savladala Tenerife sa 1:0, a jedini gol na ovoj utakmici delo je upravo Uroša Đurđevića, koji je u 37. minutu savladao protivničkog golmana Ernandeza, pošto se najbolje snašao u gužvi u petercu, glavom je sproveo loptu u mrežu.

Ovo je Đurđeviću deveti gol u sezoni, a Sporting se popeo na osmo mesto na tabeli, devet kola pre kraja ligaškog dela sezone. Da bi ušla u plej-of zonu ekipa iz Hihona moraće da nastavi sa odličnim rezultatima koje postiže u poslednje vreme (u prethodnih pet kola ima četiri pobede i jedan remi), jer za šestoplasiranom Majorkom zaostaje pet bodova.

U poraženoj ekipi Tenerifa, kojoj bi mogao da bude ugrožen i opstanak u ligi, od prvog minuta nastupila su još dvojica srpskih fudbalera  bivši vezista Crvene zvezde Uroš Račić i bivši fudbaler Partizana Filip Malbašić koji je u ovom meču predvodio napad Tenerifa.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading